Ακουστική Χώρων.

Ο χώρος συνάντησης ή συνεδρίασης της επιχείρησής σας οφείλει να φέρει δυο θεμελιώδη χαρακτηριστικά. Τη δυνατότητα να αποδίδει πεντακάθαρα τη φωνή κάθε ομιλητή και παράλληλα, να μην διαρρέει τα όσα συζητούνται, τόσο για λόγους εμπιστευτικούς, όσο και για την αποφυγή ενόχλησης γειτονικών χώρων. Κανένας εργαζόμενος δεν θα ευχαριστηθεί ακούγοντας διαλόγους από το meeting room ενώ θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά του. Το ίδιο δυσαρεστημένος θα ήταν και αν καθόταν στο τέλος της αίθουσας και δεν μπορεί να σας ακούσει καθαρά στην εταιρική σας συνάντηση, γιαυτό τον λόγο η Projecting & Sounding ART δίνει βάση στην ηχομόνωση της επιχείρησης σας.

Η Projecting & Sounding ART διαθέτει την εξειδίκευση και τα πλέον εξελιγμένα και αισθητικά άρτια υλικά ακουστικής διαμόρφωσης και ηχομόνωσης. Ξεχάστε την ενοχλητική αντήχηση και τη βαβούρα στις αίθουσες συνεδριάσεων. Ξεχάστε τις ενοχλητικές διαρροές σε διπλανά δωμάτια. Ότι ειπωθεί στην παρουσίαση ή το meeting σας θα μείνει στον ίδιο χώρο. Και θα το ακούσουν όλοι, με κρυστάλλινα καθαρό ήχο.

sound

Ακουστική Διαμόρφωση Χώρων Εργασίας

Οι εταιρικοί χώροι που δεν έχουν υποστεί ηχητική διαμόρφωση, παρουσιάζουν πολύ συχνά, φαινόμενα ηχητικής σύγχυσης και ενοχλητικής αντήχησης, τα οποία δε καταλήγουν σε τίποτε άλλο από τον εκνευρισμό, τον πονοκέφαλο και την απώλεια της προσοχής στα όσα παρουσιάζονται σε κάθε σας συνάντηση.

Η Projecting & Sounding ART διαθέτει αισθητικά άρτια υλικά ακουστικής διαμόρφωσης, τα οποία εγκαθίστανται εύκολα, προσθέτουν στο design του χώρου και προέρχονται από την απόλυτη κορυφή της κατηγορίας τους, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τόσο πριν όσο και μετά την εγκατάστασή των υλικών, οι πιστοποιημένοι Τεχνικοί της εταιρίας μας εκτελούν ειδικές μετρήσεις για την εξασφάλιση του… 101% της επιτυχίας του έργου.

Ακουστική Χώρων
Ακουστική Χώρων

Ηχομόνωση χώρων εργασίας

Στο χώρο των εταιρικών σας συναντήσεων, επιθυμείτε να ανταλλάξετε κουβέντες εμπιστευτικές ή – κάποιες φορές – και έντονες. Ή θα πρέπει να μιλήσετε με τηλεδιάσκεψη, να παρακολουθήσετε κάποια βίντεο ή να έχετε μια συνάντηση με άτομα υψηλής σημασίας. Χωρίς την κατάλληλη ηχομόνωση του χώρου, οι εργαζόμενοί σας οι και εξυπηρετούμενοι πελάτες εντός των γραφείων, όχι μόνο θα ακούσουν ότι έχετε να πείτε, αλλά και θα ενοχληθούν… Και το αντίστροφο φυσικά. Ο θόρυβος από τα γραφεία ενδέχεται να διαρρέει σε τέτοιο βαθμό στο meeting room, που κάθε σας δραστηριότητα σε αυτό να μετατρέπεται σε εκνευρισμό.

Τα υλικά ηχομόνωσης που διαθέτει η Projecting & Sounding ART αποτελούν προϊόν εκπληκτικής τεχνολογικής καινοτομίας, έχοντας τη δυνατότητα να εγκατασταθούν ευκολότερα από τα συμβατικά υλικά, καταλαμβάνοντας σημαντικά λιγότερα κυβικά εκατοστά, με ίδιες ή και υψηλότερες επιδόσεις στην ηχητική απομόνωση του χώρου.