Αίθουσες Συνεδριάσεων.

Είτε πρόκειται για ένα απλό meeting μεταξύ συναδέλφων ή για μια σύσσωμη συγκέντρωση της εταιρίας στην αίθουσα συνεδριάσεων, η Projecting & Sounding ART διαθέτει την πιστοποιημένη τεχνογνωσία και τη συνεργασία με τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες εξοπλισμού στο χώρο, για να κάνει κάθε σας συνάντηση, συναρπαστική!

Η αξιόπιστη σύνδεση και ανταλλαγή αρχείων μεταξύ των εργαζόμενων, η παρουσίαση εταιρικών βίντεο και slides, ο αυτόματος έλεγχος του φωτισμού στο χώρο και κρυστάλλινα καθαρή ακρόαση των ομιλητών, είναι μόνο μερικές από τις «υπογραφές» που θα βάλουμε σε κάθε αίθουσα συνεδρίασης της εταιρία

MEETINGS

Βρεθείτε & Ανταλλάξτε

Είτε πρόκειται να ανταλλάξετε αρχεία είτε λόγια, η Projecting & Sounding ART εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και αξιοπιστία για κάθε σας δραστηριότητα στο πλαίσιο κάθε σας συνεδρίασης.

Αν σας απασχολεί η ποιότητα της σύνδεσης των συσκευών στο WiFi της αίθουσας, η ταχύτητα και η ασφάλεια της ανταλλαγής των ηλεκτρονικών σας αρχείων καθώς επίσης και το αν οι ομιλητές πρόκειται να ακουστούν καθαρά μέχρι και από αυτούς που κάθονται στο βάθος, αφήστε όλα αυτά στα έμπειρα χέρια μας και εστιάστε στην εργασία σας!

Αίθουσες Συνεδριάσεων
Αίθουσες Συνεδριάσεων

Συνδεδεμένοι με τον Κόσμο

Κατά τη διάρκεια του εταιρικού σας meeting θέλετε να είστε διαρκώς σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, είτε μέσω της αξιόπιστης σύνδεσής σας στο διαδίκτυο, είτε μέσω των συστημάτων τηλεπικοινωνίας με εικόνα και ήχο. Ένα διαδικτυακό meeting με τους συναδέλφους σας από το εξωτερικό, η παρακολούθηση ενός συνεδρίου μέσω δορυφορικής τηλεόρασης και πολλές άλλες ανάγκες της εταιρίας σας, αποτελούν κομμάτια της πολυετούς εμπειρίας της Projecting & Sounding ART.

Θα αναλάβουμε να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό κάθε ανάγκη σύνδεσης της επιχείρησής σας με τον υπόλοιπο κόσμο, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών, επισφραγίζοντας την αξιοπιστία που αποζητάτε με την πιστοποιημένη μας εξειδίκευση.