Παρακολουθήστε τα Έργα σας με μερικά απλά βήματα

Για να αξιοποιήσετε την υπηρεσία παρακολούθησης των Έργων σας με διαδραστική και συνεχή επικοινωνία με την Projecting & Sounding ART, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.


 Εγγραφή

Από την ενότητα «Τα Έργα μου» επιλέξτε Εγγραφείτε και συμπληρώστε τα στοιχεία σας με βάση τις προτροπές της φόρμας. Ολοκληρώστε τη διαδικασία κάνοντας κλικ στο «Εγγραφή». Αμέσως μετά, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που δηλώσατε.

regis

Είσοδος στην υπηρεσία

Αφού έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας, μπορείτε να εισέλθετε στην υπηρεσία επιλέγοντας Είσοδος από το μενού στην κορυφή της σελίδας.

enter

Μεταβολή στοιχείων

Αν επιθυμείτε να συμπληρώσετε επιπλέον στοιχεία σας (π.χ. τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας…) επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ, αφού έχετε εισέλθει στην ενότητα Τα Έργα μου.

profle

Διαδραστική παρακολούθηση έργου

Για κάθε σας έργο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τόσο την εξέλιξή του, όσο και να παραθέσετε τις δικές σας παρατηρήσεις ή επιθυμίες για κάθε κατασκευαστικό του βήμα. Επίσης, μπορείτε να επισυνάψετε σχετικά αρχεία, όπως π.χ. φωτογραφίες, pdf και έγγραφα. Όλες οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιούνται από την κονσόλα σχολιασμού που βρίσκεται μέσα σε κάθε έργο.

Εφόσον έχετε εισέλθει στην υπηρεσία, κάνετε κλικ στο Τα Έργα μου.

mypro
Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε να δείτε τη σύντομη περιγραφή του έργου. Κάνετε κλικ στο Δείτε περισσότερα για να αναπτύξετε πλήρως την εξέλιξη του έργου.

moreread

Η κονσόλα σχολιασμού βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

com